Cookie- og privatlivspolitik for www.storebaelt.dk

A/S Storebælt vil gerne tilbyde en overskuelig og brugervenlig hjemmeside med tilbud og information, der er relevant for dig.

For at det kan lade sig gøre, bruger vi teknologier, der kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan du og andre besøgende bruger vores hjemmeside. Informationerne bruges først og fremmest til at forbedre brugervenligheden samt i det redaktionelle arbejde med at videreudvikle hjemmesiden.

Nedenfor kan du læse om de oplysninger vi indsamler, hvordan vi behandler dem samt hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores retningslinjer.

Vi indsamler ikke oplysninger, der ikke er beskrevet i vores privatlivspolitik, ligesom vi ikke indsamler oplysninger, der kan henføres til dig uden at vi også fortæller dig om, hvordan du kan undgå det.

Du accepterer nedenstående cookie- og privatlivspolitik, når du benytter www.storebaelt.dk.

Du finder endvidere vores øvrige vilkår for benyttelse af www.storebaelt.dk sidst i cookie- og privatlivspolitikken.

1. Information om tjenesteyderen

Tjenesteyderen er:

A/S Storebælt
Vester Søgade 10
1601 København V
Telefon: +45 33 93 52 00
E-mail: info@storebaelt.dk

2. Cookie-politik

På denne hjemmeside anvendes cookies, og i det følgende vil vi beskrive, hvilke cookies, der anvendes, til hvilke formål, de anvendes, og hvordan du kan undgå og slette cookies.

2.1 Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser, for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

Når du besøger A/S Storebælts hjemmeside, modtager du automatisk en eller flere cookies.

2.2 Så lang tid opbevares cookies

Forskellige cookies har forskellig levetid, afhængig af den enkelte cookies funktion. Når en cookie når sin fastsatte levetid, sletter den sig selv. Ved hvert nyt besøg på hjemmesiden bliver alle cookies fornyet.

2.3 Sådan undgår og sletter du cookies

Hvis du ikke ønsker at lagre cookies på din computer, kan du vælge ikke at modtage cookies, og at slette cookies, der ligger på din harddisk.

Som bruger skal du dog være opmærksom på, at hjemmesiden ikke vil fungere 100 % optimalt, hvis du sletter eller blokerer for cookies.

Sådan sletter du dine cookies:

2.4 Hvad cookies bruges til på www.storebaelt.dk

For at fastlægge hvem, der besøger vores hjemmeside, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, så det passer til dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

2.4.1 Tredjepart-cookies - Google Analytics

Brugerrelaterede statistikker indsamles via cookien analytics.js. Ingen personlige data registreres. Cookien opsamler oplysninger om din enheds placering ud fra IP-adressen, hvilke sider du besøger på www.storebaelt.dk samt hvor lang tid, du er på dem. Denne viden bruger vi til at optimere www.storebaelt.dk og give dig den bedst mulige oplevelse. Vi bruger systemer fra Google Analytics og Google User Content.

Ønsker du at fravælge cookies fra Google Analytics, kan du gøre det her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.4.2 Tredjepart-cookies - DoubleClick

Denne cookie lagrer ingen personlige oplysninger. Cookien bruges til at indsamle viden, der segmenterer din adfærd ift. din formodede alder, køn og interesser. Cookien bruges i Googles annoncenetværk til at målrette annoncering ud fra, hvad der er relevant for dig som bruger. 
Du kan administrere de annoncer, der leveres til dig på baggrund af Googles netværk her: https://www.google.com/settings/u/0/ads/authenticated?hl=dk

2.4.3 Andre tredjepart-cookies

På storebaelt.dk bruges en række tredjepartsservices. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjepart-cookies i din browser. Se vejledning i "2.3 Sådan undgår og sletter du cookies”. Hvis du vælger at blokere tredjepart-cookies er der imidlertid en del funktioner på storebaelt.dk, du ikke kan bruge. F.eks. kan du ikke tilmelde dig Club  Storebælt med BroBizz® fra BroBizz A/S. Det skyldes, at vores samarbejdspartner KMD/ XForm® sætter en cookie ved tilmelding til Club Storebælt og BroBizz® samt Storebælt Erhverv og BroBizz®, og bestillingen kan ikke gennemføres uden. Du vil imidlertid få en fejlmeddelelse, hvori du kan læse, hvordan du ændrer indstillinger for tredjepart-cookies, så du kan gennemføre bestillingen.

Det er muligt at dele tilbud fra vores samarbejdspartnere på Facebook. I forbindelse med denne handling sættes en cookie af Facebook. Denne cookie holder styr på, hvilke af vores tilbud, der deles på Facebook.

I forbindelse med Storebælts reklamekampagner på nettet, sættes der tredjepart-cookies til at måle brugernes adfærd. Det drejer sig om cookies fra adform.net samt Adnxs.com (AppNexus).

Endelig bruger vi vimeo.com til at vise video på hjemmesiden – Vimeo sætter en cookie for  at holde styr på, hvilke af vores videoer, der vises på www.storebaelt.dk.

Oversigt over cookies

 

Egne cookies

 

Navn

Formål

Levetid

Session

Husker f.eks. hvad du har indtastet i en formular, så du slipper for at skulle indtaste de samme oplysninger igen.

14 dage

Cache

Indholdet på en side caches - eller gemmes - med det formål at kunne vise indholdet hurtigere, når du kommer tilbage til samme side.

Indtil browser lukkes

Bromelding 

Når du besøger storebaelt.dk via en mobiltelefon, holder en cookie styr på, om du ønsker at se vores Bromelding/trafikstatus. På mobiltelefonen kan Bromeldingen foldes ud og ind.

Indtil browser lukkes

Accept af cookies

Vi sætter en cookie, der holder styr på, at du har set accept af cookies.

14 dage
 

Tredjepart-cookies

Navn

Formål

Levetid

Google Analytics

Opsamler diverse oplysninger om brugeradfærd for at optimere www.storebaelt.dk, og dermed give dig den bedst mulige oplevelse. Ingen personlige data registreres.

Op til 2 år

Adform

Bruges til at måle brugeradfærd i forhold til vores kampagneaktivitet. Målretter indhold til brugeren. Ingen personlige data gemmes.

En måned

Gemius 

Registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites.

Målingen overholder al lovgivning på området, herunder persondataloven, og videregiver ikke oplysninger om enkeltpersoners internetadfærd - udelukkende i samlet form.

Gemius registrerer ikke personoplysninger. Du kan fravælge at indgå i Gemius-målingen her:http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php

Altid

DoubleClick

Har til formål at give Storebælt A/S indblik, hvilke type af brugere der besøger storebælt.dk ud fra køn, alder og interesser. Desuden opsamler cookien oplysninger om brugeradfærd til Googles annoncenetværk. 

2 år

Appnexus

Bruges til at målerette annoncering

3 måneder

Facebook

Sættes i forbindelse med muligheden for at dele tilbud fra vores samarbejdspartnere, så vi kan følge hvilke af vores tilbud, der oftest deles.

3 måneder

KMD/Capevo XForm®

Sættes i forbindelse med tilmelding til Club Storebælt med BroBizz®. Cookien husker dine indtastede oplysninger i bestilingsflowet.

Indtil browser lukkes

Vimeo

Sættes i forbindelse med visning af vores videoer på hjemmesiden. Opsamler oplysninger om, hvilke videoer der afspilles.

2 år

Levetiden på en cookie sættes gerne til et tidspunkt langt ude i fremtiden for at undgå, at cookien udløber, så længe man har sin browser åben. De fleste cookies bliver slettet eller overskrevet, når man lukker og åbner sin browser. Ved hvert nyt besøg oprettes de igen, og findes de allerede, overskrives de.

3. Persondatapolitik

Vi indsamler f.eks. personhenførbare oplysninger når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller bestiller et af vores produkter, Club Storebælt eller Storebælt Erhverv, eller når du henter tilbud via Brotilbud. Personoplysninger indsamles også via cookies, deltagelse i en konkurrence, når du anvender vores tjenester, eller på anden vis afgiver oplysninger til os, fx via sociale medier eller tredjepartstjenester.

Oplysninger om dig indsamlet via de forskellige teknologier, kanaler og platforme kan blive kombineret.

3.1 Hvad bruges oplysningerne til?

Personoplysningerne bruges for eksempel til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af markedsføringsrelateret indhold og tilbud, der er tilpasset dine interesser og hobbyer, og gøre dette tilgængeligt for dig via elektronisk post eller andre teknologier

3.2 I forbindelse med tilmelding til nyhedsbreve

Oplysninger afgivet ved bestilling af nyhedsbreve bruger vi til at målrette indholdet i nyhedsbrevet. Vi udleverer ikke den enkelte brugers oplysninger til annoncører, men bruger oplysningerne til at tegne en profil af nyhedsbrevenes læsere, samt til at yde en bedre service til brugerne af hjemmesiden og læserne af nyhedsbrevene.

3.3 I forbindelse med bestilling af vores produkter eller ændring af oplysninger

På hjemmesiden er der mulighed for tilmelding til Storebælt Fritid eller bestilling af Storebælt Erhverv, samt for at hente Brotilbud.

Oplysninger afgivet via hjemmesiden til A/S Storebælt afsendes automatisk i krypteret form.

Hjemmesiden indeholder ikke noget betalingssystem, dvs. der kan ikke ske betaling via hjemmesiden.

Når du bestiller en BroBizz® sammen med Club Storebælt - eller Storebælt Erhverv-aftale og knytter et betalingskort til BroBizz’en, valideres de afgivne kortoplysninger via en sikker linje (DIBS Payment Services). Hvis du ønsker at ændre i afgivne kortoplysninger, skal dette ske på BroBizz A/S’ hjemmeside.

3.4 Videregivelse af personoplysninger

Vi kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som vi behandler om dig. Dine personoplysninger kan blive videregivet til: (i) leverandører vi samarbejder med, herunder leverandører af teknisk support og drift af vores tjenester, sociale medier med henblik på vores markedsføring; eller (ii) i forbindelse med bestilling, eller anden overførsel af indholdet på hjemmesiden eller andre tjenester; eller (iii) hvis det følger af en domstolsafgørelse eller hvis det er påkrævet eller hjemlet efter gældende lovgivning.

3.5 E-mail via internettet

Brugerne af www.storebaelt.dk gøres opmærksom på, at A/S Storebælt ikke kan garantere fortroligheden af ikke-krypterede e-mail-beskeder sendt via eksterne netværk.

Brugerne bør ikke sende personlige data eller andre fortrolige oplysninger til os via ikke-krypterede e-mails.

3.6 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos A/S Storebælt, kan du rette henvendelse til A/S Storebælt på info@storebaelt.dk eller telefon +45 33 93 52 00.

Du har ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der er registreret om dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig til A/S Storebælt. Hvis du ikke er tilfreds med vores svar, kan du indgive en klage til Datatilsynet.

3.7 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende, efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Det vil være nødvendigt for A/S Storebælt løbende at ændre behandlingen af personoplysninger. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for "senest opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

4. Immaterielle rettigheder

Selskaber i Sund & Bælt-koncernen eller - hvis udtrykkeligt angivet - tredjepart har ejendomsretten, ophavsretten (c) og alle andre immaterielle rettigheder til indholdet på www.storebaelt.dk.

Alle rettigheder forbeholdes i alle lande. Offentliggørelse, gengivelse, overførelse eller lagring af indholdet af www.storebaelt.dk, helt eller delvist, er ikke tilladt, medmindre indehaveren af ejendomsretten, ophavsretten eller de øvrige immaterielle rettigheder har givet tilladelse hertil. Forbuddet gælder ikke for lagring på en computer eller udskrift til eget brug. Materialet må citeres i henhold til gældende lovgivning. I disse tilfælde skal kilden altid oplyses. Varemærker eller logoer vist på hjemmesiden må imidlertid ikke gengives, offentliggøres eller distribueres uden A/S Storebælts skriftlige tilladelse.

5. Ansvar for informationer afgivet af tredjepart

De links, der er tilgængelige via www.storebaelt.dk, er kun til brugerens orientering. A/S Storebælt er ikke ansvarlig for materiale produceret eller på anden måde gjort tilgængeligt af tredjepart – herunder tilbud fra A/S Storebælts samarbejdspartnere, uanset om der kan opnås adgang til dette materiale via et link på hjemmesiden. A/S Storebælts samarbejdspartnere og andre eksterne indholdsleverandører skal på deres egne hjemmesider give de af loven påkrævede informationer om sig selv, og A/S Storebælt er ikke ansvarlig for eventuelt manglende eller utilstrækkelige informationer.

6. Lovvalg og værneting

Ovenstående vilkår og betingelser er underlagt dansk lovgivning, og evt. tvister, som udspringer af indholdet på www.storebaelt.dk eller tjenesteydelser udbudt på hjemmesiden, skal behandles ved danske domstole.